eldsberga

Hej alla,det är jag Lisa!!!
Idag är det fredag och det speciella med det är att det är sportlov!!!!!!!!!!!!!!!Just nu så är jag med min bästis Anna och vi är i eldsberga för Annas mamma och pappa jobbbar där och vi har hälsat på Annas katter och gett dom mat idag också har vi varit på matöppet och handlat godis fast det hände en pinsam sak när vi gick dit,fast det hände bara för Anna som tur var.Vi hade jätte kul och vi är fortfarande kvar i eldsberga.
Undrar om Anna vill sova över med mig idag????


Hej allihopa

Hej allihopa nu är jag i eldsberga på mammas och pappas jobb, och där har vi 5 katter: Micki,Maja,Findus,Felix och Kisen, maja och kisen är assssss lika varandra.Men jag e här i eldsberga och jobbade lite matte, allså nationella proven, dom e inte sååå värst svåra.Men när jag kommer hem ska jag skriva lite mer!!
och en sak vill jag påminna er om.................................att komentera
men nu måste jag gå........ses

kram Anna<33<3<33


Idag

Hej igen alla,det är jag Lisa<3333
Jag kom nyss hem från skolan och det var tråkigt där idag som vanligt.Jag och Anna är idag,hos henne.Vi vet inte vad vi ska göra men jag vill gärna gå ut och gå med en som heter Tiffy!!!
Ses senare......
HEJDÅ!!!!!!!!!!


På onsdag

Hej det är jag Anna, på onsdag ska jag rida och då ska jag rida en lat häst och vi ska hoppa, jag tror vi ska hoppa 80cm,och nästa gång på ridningen tror jag att vi ska velja hästar då ska jag velja min favvo häst och gissa vem...................................................................joo:O...........................HANSOLO jIpPi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<:)->--<
men nu ska jag öva på TRÅKIGA glosorna, vi fick förra veckan glosor så övade jag på dom men så hade vi inte förhör på det istället så tittade vi på någon tråkig film så denna veckan fick vi dom IGEN,så jag behöver inte öva på dom så mycket. Jag tror jag måste öva på dom nu:(......ses......
hoppas Lisa skriver mer när hon kommer hem från ridningen:)
/Anna 


Rida

Hej igen alla,det är jag Lisa!!
Nu sitter jag framför datorn i ridkläder och ska snart på ridningen.Idag ska jag rida på min favorit häst Labbolina.På ridningen övade vi på gallopp-fattningar.Jag tyckte att det gick bra för mig men i början så gick det lite dåligt men sen gick det bättre.Det var kul tyckte jag.Nästa vecka ska vi hoppa och det ska bli kul....undrar vem jag ska rida???
Skriver mer nästa vecka.......
HEJDÅ!!!!!!!!!!!!!!!!!!





Bra hemsidor!

Det finns bra och roliga sidor,typ som:

bdb
facebook
spel.se
spela.se
google
funnygames
stallet.se
y8.com
msn
ggg.se
you tube
spelo.se
jesper.nu
pollux.se
vevo.se
habbo.se
hamsterpaj.net
panfu.se
Aja det finns iaf många mer men jag kommer inte på några mer
/Anna<33<3<3<33

Om oss

Hej!! Vi är två tjejer som nyss har skapat denna blogg. Nu ska vi berätta lite om oss!


                                                                    Anna!
Hej alla nu ska jag berätta lite om mig. Jag heter Anna och jag har brun hårförg och grönbrun ögonfärg. Jag älskar hästar och jag går på ridning, den bästa hästen där heter Hansolo men kallas solo. Jag har ridit i ca 5år. Jag gillar andra djur. Jag har djur det är: hund: Hobbe, katter:Micki,Maja,Findus och Felix. Mina vandrande pinnar: Hugo,Femlan,Lillen,Pricken,Halvan,sötiz och Randen. skolan=SUGER FETT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!sssssslllllllluuuuuuuttttttttt!!!!!!!!


                                                                   Lisa!
Hejsa jag heter Lisa och jag är 11 år men fyller snart 12 år.Jag är blondhårig och har blågröna ögon.Jag går på ridnign och min favvohäst där heter Labbolina.Jag älskar djur och jag har en katt som heter Keno.Han är en bondkatt på 4 år.På min fritid är jag med min bästis Anna som jag har denna bloggen med.Jag har bdb och om ni också har det så heter jag Labbolalle om ni vill så kan ni bli kompis med mig.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0